Mimmi

Jeg er blevet adopteret!

Mimmi blev fundet dumpet i bjergene ikke langt fra en stor gruppe vilde hunde og hun ville ikke have overlevet ret længe, hvis hun ikke havde fået hjælp.

Mimmi havde tydelige mærker efter et halsbånd og det er også tydeligt, at hun har haft hvalpe på et tidspunkt i hendes korte unge liv.

Mimmi var allerede neutraliseret og hun har et klip i det ene øre, hvilket ofte indikere, at hun har været omkring det kommunale internat efter hun har født hendes hvalpe.

Mimmi mangler også et stykke af hendes tunge og det ser nærmest ud som om det er revet af – jeg tør ikke tænke på hvad den lille pige har været udsat for, før hun endte i mine arme – så dybt skrækslagen, at hun flere gange forsøgte at bide mig.

I dag er Mimmi kommet sig over det værste og selv om hun stadigvæk kan være meget forsigtig, så viser hun en glad pige som kommer mere og mere frem på overfladen.

Mimmi har brug for at komme ud til hendes egen familie, som kan give hende tryghed og kærlighed og som aldrig vil forlade hende igen – en familie som har forståelse for Mimmi´s oplevelser og som stille og roligt kan give hende den tid hun har brug for – så vil man få en trofast og dejlig følgesvend for livet.

 

Hun

Lille Blanding

2 år

Familie pleje i Danmark