Star

Jeg er blevet adopteret!

Morhunden kom til centeret sidst på sommeren 2019, hvor hun blev fundet tynd som et siv i en bunke skrald, hvor hun forsøgte at beskytte hendes otte hvalpe.
Hvalpene havde hun sørget godt for, men selv var hun ikke andet end skind og ben, som du også kan se på billedet.
Hun var virkelig taknemmelig og lettet over at blive reddet da Elsa kom og hentede hende, men det tog noget tid inden vi fik hende op på normal vægt, selv om vi fyldte hende med alverdens lækkerier.
Hun er helt sikkert blevet dumpet enten før eller efter hun har født hvalpene.
Seks af de otte hvalpe døde desværre i det store parvo udbrud i efteråret 2019, hvilket var en frygtelig sorg for både morhunden og os, at de små uskyldige pus ikke fik en chance her i livet.
Men hun skulle også have et navn, da vi ikke kunne blive ved med at kalde hende morhunden, så hun fik navnet Star som blev valgt via facebook gruppen.
Star blev faktisk adopteret af en familie bosiddende i Tyrkiet, men allerede et par uger efter meldte de at hun var stukket af – det tog os ti dage at finde hende igen.
Jeg vil ikke beskrive hændelsen yderligere, men Star kom ikke tilbage til familien og bor i dag på centeret, sammen med den ene af hendes hvalpe – Farah.
Star har allerede prøvet alt for meget i hendes korte liv og haft alt for mange dårlige oplevelser, hvilket også afspejler sig i hendes lidt sølle og triste blik.
Hun er en sund og rask hund, men hun er testet positiv for leishmania. Hun har ingen symptomer, men hun vil kræve en pille hver dag som forbyggelse mod sygdommen.

Hun

Labrador blanding

01.12.2017

Formidlet via Gadehunde i Tyrkiet